SMS apps zijn tegenwoordig gebruikelijker en populairder dan sociale netwerken. Het sms’en is zo gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken dat zelfs een kind van 10 of een senior van 60 kan sms’en met een smartphone.

Door de hoeveelheid gebruikers van Facebook Messenger, WhatsApp and WeChat, zijn er al manieren om werk te combineren met de apps. Met de uitvinding van Slack’s sms-gebaseerde communicatie voor op de werkvloer, is het al duidelijk welke richting zakelijke communicatie op gaat.

Stepes gebruikt hetzelfde sms platform dat is te gebruiken voor alle smartphones, en zorgt ervoor dat inhoud vandaag vertaald wordt net zoals de toekomst van bedrijven en ecommerce. Stepes vertalers gebruiken de Stepes App, dus zullen zij direct meldingen ontvangen en toegang hebben tot nieuwe vertaal projecten. Voornamelijk de mogelijkheid om direct te vertalen vanaf een iOS en Android apparaat door gebruik te maken van het sms-overzicht is van belang.

Stepes Revolutionizes Translation

Waarom is dit van belang voor het vertalen van mijn inhoud?

Met de snelheid van de inhoud die we nu dagelijks kunnen produceren vanaf onze computers en smartphones, kunnen de traditionele vertaal processen en hulpmiddelen niet meer de schaal en vraag van vertaal doorlooptijden bijhouden. Van product en dienst omschrijvingen tot sociale media berichten en klanten beoordelingen, wordt de inhoud vereist in alle talen.

Speed, Speed and Speed

De Stepes app meldt vertalers binnen seconden over nieuwe vertaal projecten en geeft hun de mogelijkheid deze te accepteren en te vertalen direct vanaf hun smartphone. Wat Stepes nog unieker maakt is de sms-gebaseerde vertaal platform. Door het gebruik van dezelfde eenvoudige manier en technologie van smartphone sms apps, kunnen de vertalers zich volledig focussen op het vertalen en niet op ingewikkelde functies – wat resulteert in kwaliteit, snelheid en de beste menselijke vertalingen.

Hulp nodig met uw conversationele handels vertalingen?

  • Extreem snelle project doorlooptijd.
  • Ongekende vertaal schaalbaarheid.
  • Digitale inhoud en sociale media vertaal expertise.
  • Hoger kwaliteit met meertalig specifieke beroeps onderwerpen.
  • Concurrerende dienst door rendement,
  • Mobiele vertalen ingeschakeld.

Vragen?

Bespreek het met ons support team.