Bedrijfsvertalingen binnen
30 Minuten

Eindelijk, direct menselijke vertaal diensten zijn werkelijkheid.

In de hyper-verbonden wereld van vandaag verwachten klanten meer snelheid dan ooit van tevoren. Conventionele vertaal diensten die dagen of weken duren voor een eenvoudig verzoek zijn niet langer geschikt om de vraag van vandaag tegemoet te komen. Om de concurrentie voor te blijven hebben bedrijven real-time menselijke vertaal diensten nodig voor verschillende digitale inhoud, zoals marketing presentaties, videos en websites.

Stepes’ mobiele centrische aanpak zorgt voor de snelste vertalingsdiensten in de wereld. Ons groot taalkundig netwerk is altijd standby en ontvangen direct een melding als er een nieuw project wordt geupload. Zij kunnen meteen vertalen via hun smartphones, altijd en overal. Voor de eerste keer hebben internationale bedrijven toegang tot menselijke vertalingen met hoge kwaliteit in slechts minuten.

Stepes’ netwerk kan documenten, verschillende media en post-bewerkte machine vertalingen vertalen. Klanten kunnen ook bellen met een vertaler via VoIP, smsen met een vertaler of zelfs een tolk boeken van te voren voor al uw bedrijfsvragen.

 

speed translation

 

Niet alleen ons woord geloven!

Probeer onze Menselijke Vertaal Diensten nu en krijg een citaat voor uw project of krijg een kleine tekst vertaald gratis met onze live menselijke vertaler.

Introducing Mobile Interpretation

Introductie van Mobiele Vertolking. Overal

Bovenop wat wij bieden aan de wereld met Talk&Translate live vertalingen en vertolk diensten, Stepes lanceert nu ‘s Werelds eerst lokatie gebaseerde en real-time menselijke tolk service over de hele wereld.

Het Deeleconomie Model

Stepes bereikte deze snelheid door het gebruik van hun patent-afwachtende mobiele vertaal ecosysteem om direct klanten met onze professionele taalkundigen te verbinden over de wereld.

De smartphone revolutie heeft gezorgd voor nieuwe diensten als gedeelde ritten en lokatie-gebaseerde hotel aanradingen. Vertaal en tolk diensten zijn ook ideaal voor ondernemingsmodellen met mobiel-aangedreven deeleconomie, omdat vertalingen van nature een peer-to-peer dienst is dat efficient wordt beheerd met mobiele netwerk. In vergelijking tot de traditionele vertaal diensten, mobiel-aangedreven oplossingen zoals Stepes zijn geschikt om snelheid en schaalbaarheid te leveren als nooit tevoren. Dit is vanwege het gebruik van peer-to-peer netwerken om direct toegang te krijgen tot talent overal op de wereld.

The Sharing Economy Model

website-translation

Direct Vertalen op Uw Eigen Website

Wilt u graag direct menselijke vertalingen bieden aan uw klanten? Stepes heeft de perfecte oplossing, en het toevoegen van onze Directe Vertaal Diensten aan uw website is simpel. Meldt u aan om de HTML code te krijgen en kopieer en plak dit op uw website. De code zal een eenvoudige vertalingsformulier zoals Google Translate op uw pagina plaatsen zodat iedereen een verzoek kan doen tot live vertalingen. De processen zijn gehaal geautomatiseerd, dus het verkrijgen van live vertaal diensten is gemakkelijk, snel en naadloos.

Just-In-Time Translation

Just-In-Time Vertalen

Stepes focused op just-in-time vertaal diensten zodat bedrijven hoge taal kwaliteit krijgen geleverd on demand. Modern snelle inhoud ontwikkelde methodologieën hebben drastisch minder grote documenten en eisen vertalingen snel en moeiteloos. Test onze Module vandaag nog.

Vragen?

Bespreek het met ons support team.